друкувати


Б.Колесніков: Bсі чотири міста прийматимуть чемпіонат з футболу Євро-2012

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-13 04:57:55
Віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков переконаний, що всі чотири міста прийматимуть чемпіонат з футболу Євро-2012. Про це він заявив під час телемосту в рамках спецпроекту програми "Питання владі: Чи встигне Україна підготуватися до Євро-2012 вчасно?"

"Президент і Уряд зроблять все для того, щоб Євро-2012 пройшло в Україні у чотирьох містах… Я не бачу на сьогодні, за умови стабільного фінансування, ніяких проблем, щоб усі чотири українських міста приймали чемпіонат", - підкреслив Борис Колесніков. Він також додав, що будівництво всіх інфраструктурних об’єктів до Євро-2012 перебуває під контролем Уряду, повідомляє Департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату КМУ.

"Я налаштований реалістично. Я не бачу труднощів у здійсненні цього проекту як у Львові, Києві, Харкові та Донецьку", - зазначив Борис Колесніков.

Крім того, Віце-прем’єр-міністр переконаний, що 2 червня в штаб-квартирі УЄФА українська делегація відзвітує про значний прогрес, який планується досягнути за наступні два місяці з підготовки до чемпіонату.

Обговорити на форумі