друкувати


До утвореної Президентом України Ради регіонів увійшли М.Вишиванюк та І.Олійник

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-13 12:00:05
Віктор Янукович утворив Раду регіонів як консультативно-дорадчий орган при Президентові України. До неї увійшли і голови обласних держадміністрації і ради Михайло Вишиванюк та Ігор Олійник.

Цей орган, як значиться в указі глави держави, створений з метою забезпечення взаємодії органів державної влади та місцевого самоврядування у вирішенні питань реалізації державної регіональної політики, системного вдосконалення моделі місцевої влади, проведення адміністративно-територіальної реформи, подолання міжрегіональних диспропорцій, забезпечення збалансованого соціально-економічного розвитку регіонів, підвищення їх конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості відповідно до Конституції України, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Раду регіонів очолив Станіслав Скубашевський — заступник Глави Адміністрації Президента України. Цим указом дано доручення головам відповідних місцевих державних адміністрацій створити як консультативно-дорадчі органи регіональні ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Обговорити на форумі