друкувати


Вадим Писарєв об

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-13 10:51:24
"Об'єднання" Схід - Захід"- саме так називається новий грандіозний проект, який задумав втілити в життя народний артист України Вадим Писарєв. За його словами, нашу країну штучно розділили на дві частини. Але політичним інтригам потрібно покласти край, і це можна зробити завдяки зусиллям діячів культури і мистецтв.

Протягом місяця трупа Донецького театру опери та балету ім. А.Б. Солов'яненко, на чолі з художнім керівником Вадимом Писарєвим, буде гастролювати по містах усієї України. Артисти представлять публіці свій кращий спектакль "П'єр Гюнт".



"Наші виступи стануть першим кроком у проекті "Об'єднання "Схід - Захід" і ми впевнені, що станемо прикладом для всіх українських театрів, - говорять члени трупи.

Щоб обговорити подробиці проекту, Вадим Писарєв взяв участь у фестивалі "Прикарпатська весна", який днями стартував у Івано-Франківську. На зустрічі з губернатором області Михайлом Вишиванюком і художнім керівником Івано-Франківської філармонії Володимиром Павліковським було досягнуто домовленості, що місцева влада буде всіляко сприяти просуванню проекту "Об'єднання "Схід - Захід".

Обговорити на форумі