друкувати


Легалізація виплати зарплати під пильним наглядом податківців

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-12 05:44:33
Виплата заробітної плати у незначних розмірах, у "конвертах", ведення подвійної бухгалтерії негативно впливає на стан наповнення місцевих бюджетів та погіршує соціальний захист найманих працівників. Адже найбільшу частину надходжень податку з доходів фізичних осіб займають саме поступлення від доходів у вигляді заробітної плати (понад 90 відсотків). Основними чинниками, які впливають на надходження податку, є фонд оплати праці, рівень виплачуваної заробітної плати та заборгованість із виплати зарплати.

Особлива увага в роботі ДПІ в м.Івано-Франківську приділяється виявленню фактів порушення основних трудових прав працівників, зокрема: оплата праці нижче встановленого державою мінімального розміру зарплати та неналежне оформлення договірно-трудових відносин працедавцями із найманими особами, повідомляє ДПА в Івано-Франківській області.

Шановні громадяни, якщо Вам відомо про факти порушення основних трудових прав працівників, зокрема: оплату праці нище встановленого державою мінімального розміру, виплату зарплати у Єконвертах" та неналежне оформлення договірно-трудових відносин працедавцями із найманими особами, прохання повідомляти за телефонами: 2-50-89 та 55-24-76 управління оподаткування доходів фізичних осіб ДПІ в м.Івано-Франківськ.

Обговорити на форумі