друкувати


Через дії київської міліції "на горіхи" дістанеться iвано-франківським судам

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-12 03:44:29
Івано-франківські функціонери Української народної молоді вирішили приєднатись до численних протестів представників "правих" сил проти незаконного, на їх думку, затримання учасників пікетування 8 квітня виставки фото- та художніх робіт "Волинська різня. Польські та єврейські жертви ОУН-УПА", організованої ВГО "Російськомовна Україна", яку очолює народний депутат від Партії Регіонів Вадим Колесніченко та "Товариством вшанування жертв українських націоналістів з Вроцлава" під керівництвом священика РКЦ Тадеуша Ісаковіча-Залєського.

Молоді "УНП-істи" вважають, що міліція і суди, причетні до притягнення пікетників до відповідальності, повели себе як інструмент політичних репресій.

В зв’язку з цим метою ними планується пікетування 13 квітня о 14.00 годині приміщення Івано-Франківских Апеляційного та міського судів по вул. Грюнвальдській.

Організатори акції вимагатимуть від судової влади притягнути винних у затриманні їх колег до юридичної відповідальності та заборонити проведення в Україні заходів, котрі "паплюжать національну пам’ять".

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі