друкувати


На чемпіонаті України I місце на спринтерській дистанції посіла спортсменка з Івано-Франківщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-12 10:23:17
9-12 квітня 2010 року в Києві проводилися чемпіонат України зі спринту та чемпіонат України в естафетах на спринтерських дистанціях зі спортивного орієнтування. В змаганнях взяла участь збірна команда Івано-Франківської області. За результатами змагань в особистому заліку наші спортсмени посіли 1-ше, 2-ге, 3-тє та 4-те місця, повідомляє Управління спорту Івано-Франківської ОДА.

А саме:
- Поліщук Марія на спринтерській дистанції посіла 1 місце;
- Мельницька Іванна на спринтерській дистанції - 2 місце;
- Борис Роман на спринтерській дистанції - 3 місце;
- Фодчук Микола на спринтерській дистанції - 4 місце.

9-10 квітня в м.Снятин (плавальний басейн Снятинської ДЮСШ МОН) проводився літній чемпіонат області з плавання серед юніорів та турнір пам’яті Заслуженого тренера України з плавання Я.М. Фронзея.

В змаганнях взяли участь збірні команди: м.Івано-Франківська (дві команди), м.Львова, м.Кишенів (Молдавія), Снятинського, Долинського районів. Всього - 68 спортсменів.

За результатами змагань в загальнокомандному заліку перше місце здобула команда Снятинського району, друге місце - команда №1 м. Івано-Франківська (ДЮСШ №2), на третьому місці опинилася команда Долинського району.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами управління спорту облдержадміністрації та медалями. Команда - переможець та команди - призери змагань нагороджені кубками.

Обговорити на форумі