друкувати


Микола Палійчук напрацьовує політичні дивіденди в Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-12 09:09:44
Екс-голова Івано-Франківської ОДА Микола Палійчук завітав до Коломиї. Він взяв участь у засіданні ОГОК "Коло", яке відбулося у суботу в приміщенні управління освіти Коломийської міської ради.



Після відставки Микола Палійчук розпочав активну громадську діяльність, створивши громадську організацію "Спільна праця". За його словами, вона покликана для реалізації благодійних проектів, надавання юридичних консультацій для підприємців, юридичних осіб. Також Микола Палійчук на чолі громадської організації збирається домагатися впровадження мажоритарної системи виборів до місцевих органів самоврядування. А якщо ж не вдасться реалізація плану, то "Спільна праця" перетвориться на політичний блок, який балотуватиметься на виборах. Новостворена громадська організація на даному етапі розпочала активну співпрацю з усіма громадськими організаціями Прикарпаття.

Микола Палійчук також зазначив, що попри все буде активно співпрацювати з головою ОДА Михайлом Вишиванюком в складі Ради розвитку регіону. Себе ж в кріслі чільника Івано-Франківщини при новій владі Микола Палійчук не бачив. Більше того, він не збирається поступатися у таких національних питаннях як: випускні тести з української мови, звання Героя України Степана Бандери, якого всіляко намагаються скасувати та вимога відставки міністра освіти та науки України Дмитра Табачника.

Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі