друкувати


Відбулося друге пленарне засідання 48 сесії Коломийської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-09 12:33:19
Друге пленарне засідання 48 сесії Коломийської міської ради відбулося 8 квітня. На порядок денний було винесено більше семидесяти питань, половина з яких - земельні.

Перед початком розгляду питань порядку денного сесії депутатами міської ради внесено 34 депутатські запити.

Першим розглядалося питання "Про обрання та реєстрацію депутата міської ради замість вибулого" та "Про зміни у складі постійної комісії з питань молоді, сім’ї та спорту". На заміну депутату А.Федчуку, що загинув у автокатастрофі, фракція БЮТ запропонувала І.Піскозуба.

Однозначну підтримку депутатів отримало питання "Про затвердження інвестиційного проекту на проведення ремонтно-реставраційних робіт приміщення міського будинку культури "Молодіжний центр" "Збережемо пам’ятку – відродимо дух".

За ініціативою голови фракції "Наша Україна" Г.Романюка прийнято два звернення міської ради до Президента України В.Януковича, Голови Верховної Ради України В.Литвина, Прем’єр-міністра України М.Азарова щодо неприпустимості відміни Указів Президента України В.Ющенка про присвоєння звання Героя України Головнокомандувачу УПА Р.Шухевичу і Провіднику ОУН С.Бандері та щодо звільнення з посади Міністра освіти і науки України Д.Табачника.

Не однозначно депутатський корпус ставиться до проведеної та затвердженої рішенням Коломийської міської ради №2335-42/2009 "Про затвердження нормативно-грошової оцінки земель м.Коломиї станом на 01.01.2009" нормативно-грошової оцінки земель м.Коломиї.

На це рішення Коломийської міської ради внесено протест прокурора м.Коломиї Р.Гнідана, який на сесії задоволено.

Серед цікавих рішень другого пленарного засідання 48 сесії міської ради: "Про встановлення розмірів ставок єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб", "Про протест прокурора міста Коломиї на рішення міської ради від 24.12.2009 №2488-44/2009 "Про справляння ринкового збору та послуг КП "Коломийський центральний продовольчий ринок" та ПВКФ "Гранд", "Про визначення видів суспільно-корисних робіт для виконання громадських робіт засудженими", "Про визначення суспільно - корисної праці для виконання адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт".

Джерело: Організаційний відділ Коломийської міської ради
Обговорити на форумі