друкувати


На Івано-Франківщині вшановуватимуть жертв Чорнобиля

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-08 10:36:38
В області затверджено План підготовки та проведення заходів до 24-ї річниці Чорнобильської катастрофи. Відповідне розпорядження підписав голова ОДА Михайло Вишиванюк 6 квітня цього року.

Відповідно до Плану, на Івано-Франківщині будуть здійснюватись заходи, спрямовані на посилення захисту населення, постраждалого від наслідків Чорнобильської катастрофи, відбуватимуться громадсько-політичні та культурні події (зустрічі громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, з керівництвом облдержадміністрації та облради, райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення; відзначення активістів громадських організацій чорнобильців; мітинги, вечори-реквієми, молебні; висвітлення у засобах масової інформації матеріалів та заходів, пов’язаних із 24-ю річницею Чорнобильської катастрофи; проведення у навчально-виховних закладах області уроків пам’яті та ін.), повідомляє головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА.

Крім того, буде проведено обласний конкурс літературних творів "Дзвони Чорнобиля". А в обласному краєзнавчому музеї організують виставку дитячих робіт до 24-ї річниці Чорнобильської катастрофи.

Обговорити на форумі