друкувати


Дайте марківчанам дитсадок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-06 02:12:10
Мешканці села Маркова Богородчанського району протягом кількох місяців роблять усе можливе, аби отримати від Управління магістральних газопроводів "Прикарпаттрансгаз" приміщення для дитсадка.

"До голови обласної ради Ігоря Олійника звернувся голова Богородчанської районної ради Володимир Тимчишин з проханням посприяти, аби газовики передали у комунальну власність територіальної громади села Маркова недобудоване приміщення, яке в майбутньому переобладнають під дитсадок, - повідомили "Експрес" в прес-службі голови облради.

За інформацією Богородчанської районної ради приміщення перебуває у занедбаному стані та ледь не руйнується, в той час коли будівництво дитячого садка є нагальною потребою територіальної громади села Маркова. Вирішення питання затягується, адже кілька місяців тому НАК "Нафтогаз України" повідомила Богордчанську райраду, що за цей будинок потрібно заплатити. Окрім того, недобудова може бути передана лише після списання її з балансу "Прикарпаттрансгазу".

Наразі голова облради Ігор Олійник повторно надіслав листа директору Управління магістральних газопроводів Василю Рудку з проханням таки передати недобудову для дітей. Адже приміщення, що зараз фактично може зруйнуватися, буде збережено. Ефективно використовуватиметься та приноситиме користь сільській громаді.

Автор: Галина ПЛУГАТОР
Обговорити на форумі