друкувати


Великодній кошик дітям-сиротам від податківців Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-02 05:19:21
Напередодні Великодніх свят до підшефних вихованців Яблунівського будинку-інтернату, що на Косівщині, та Снятинської школи – інтернату для дітей-інвалідів та сиріт з гостинцями та подарунками завітали голова Ради Всеукраїнського Комітету Профспілки працівників ДПС області Володимир Сірецький та заступник голови ДПА в області Михайло Негрич.

Цього разу до доброчинної акції приєдналася Державна податкова адміністрація України, за сприяння якої діти Яблунівського будинку отримали більше 400 літрів соку.



За доброю традицією працівники обласного апарату та 16 підпорядкованих податкових інспекцій спрямовують частину свого заробітку на благодійні цілі для підшефних дитячих закладів. Цього разу підшефним закладам податківці подарували порохотяги, іграшки, солодощі, засоби гігієни, продукти харчування, інвалідний візок і звісно - Великодні пасочки. Косівські податківці подарували 30-м ябунівським вихованцям одяг, причому кожному за індивідуальним розміром. Всього на різні потреби зібрано майже 35 тис.грн. благодійної допомоги.

Голова Ради Всеукраїнського Комітету Профспілки працівників ДПС області Володимир Сірецький та заступник голови ДПА в області Михайло Негрич привітали вихованців та педагогічні колективи дитячих закладів з наступаючим величним святом Воскресіння Христового та побажали радості, щастя, миру, злагоди та веселих свят.