друкувати


Державну реєстрацію юридичних осіб удосконалять

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-02 03:00:50
31 березня в Івано-Франківській облдержадміністрації відбулася нарада на тему: "Дотримання вимог законодавства при здійсненні державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", участь в якій взяли т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Зварич І.Т., голова Представництва Держкомпідприємництва в області Говорков Г.О. та державні реєстратори райдержадміністрацій та виконкомів міських рад.

На нараді розглянуто хід виконання наказу Держкомпідприємництва від 25.03.2010 р. №70 "Про організацію роботи державних реєстраторів" та дотримання вимог законодавства щодо недопущення рейдерського захоплення підприємств, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

За підсумками наради вирішено:

- забезпечити державними реєстраторами прийом документів для здійснення державної реєстрації на протязі робочого дня;

- рекомендувати головам міських рад міст Івано-Франківська та Коломиї привести регламент роботи державних реєстраторів у відповідність до вимог зазначеного наказу;

- звернути увагу голів райдержадміністрацій та міських голів на необхідність підвищення освітнього рівня державних реєстраторів до рівня магістра в системі підготовки державних службовців;

- зобов’язати державних реєстраторів суворо дотримуватись вимог законодавства із врахуванням роз’яснень Держкомпідприємництва щодо запобігання рейдерському захопленню підприємств та вдосконалення державної реєстрації.