друкувати


Івано-Франківські таксисти підняли ціни на проїзд

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-31 07:18:31
Івано-Франківські таксисти підняли ціни на проїзд. Причина жахливий стан доріг. В такий спосіб, каже голова обласної Асоціації таксистів Роман Харук, вони вимагають компенсації за зношені механізми.

Адже замість трьох років машини потребують ремонту кожні пів. Таксі, переконує Харук, здорожчало символічно від 10-до 30 копійок. Однак реально, кажуть місцеві таксисти, кілометр дороги в таксі тепер вартує чи не на гривню дорожче. Підняти ціни на перевезення, керівники служб вирішили ще тиждень тому. Перевізники таку ідею підтримують. Адже вартість проїзду не підвищували вже упродовж двох років. Позицію таксистів міський голова розуміє. І додає проблему з дорогами вирішити йому не під силу. Мовляв, в досі країна не має держбюджету. Без фінансового документу і місто.

Нещодавно, каже Віктор Анушкевичус дав розпорядження профінансувати дорожнє експлуатаційне управління на суму 600 тисяч гривень. Гроші в казначействі є, однак останні платежі стримують. Наразі є інвестор, який готовий вкласти 30 мільйонів гривень у капітальний ремонт доріг. Це питання мер лобіює серед депутатів міської ради.



Джерело: Радіо "Західний полюс"
Обговорити на форумі