друкувати


Новий керівник Прикарпатського юридичного інституту – генерал-майор міліції Б.Щур

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-30 05:24:57
Сьогодні ректор Львівського державного університету внутрішніх справ генерал-лейтенант міліції Володимир Ортинський представив колективу Прикарпатського юридичного інституту нового керівника – генерал-майора міліції Богдана Щура. Про це Коломия ВЕБ Портал повідомив керівник прес-служби вузу Ігор Голинський.

"Генерал-майор є досвідченим правоохоронем-практиком та успішним науковем, – сказав пан Ортинський. Пан Щур подякував уже колишньому начальнику інституту за його роботу на посаді керівника навчального закладу. "У 1986 році я розпочав у цьому навчальному закладі свою міліцейську службу, і тут її завершую", – зазначив генерал Юрій Рахівський.

Богдан Щур є уродженцем Львівщини. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1989 році на посаді оперуповноваженого відділення боротьби з розкрадання соціалістичної власності Золочівського райвідділу міліції. Згодом очолював цей підрозділ. З 1995 до 2001 року він працював на керівних посадах в УМВС України в Івано-Франківській області, а потім повернувся на службу в УМВС у Львівській області. Працював першим заступником начальника управління боротьби з організованою злочинністю, заступником начальника відділу внутрішньої безпеки, керівником управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю.

У 1998 році Б.Щур закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. В 1995 році став кандидатом юридичних наук, а через рік – доцентом. Нині працює над докторською дисертацією. В 2006 році йому присвоєно почесне звання – "Заслужений юрист України". З 2007 року і до призначення на посаду начальника Прикарпатського юридичного інституту – перший заступник керівника міліції Львівської області.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі