друкувати


Снаряди на брухт

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-30 04:24:50
Знедолені івано-франківці, з метою отримання хоч якоїсь копійки, здають на металобрухт… артилерійські снаряди.

Артилерійський снаряд калібром 76 міліметрів було виявлено поблизу одного з пунктів прийому металобрухту обласного центру Прикарпаття. Небезпечна знахідка була вилучена та знищена співробітниками МНС. В той же час, за даними служби оперативного реагування Івано-Франківського міськвиконкому, це вже третій артилерійський боєприпас, знайдений поблизу вказаної металобази.

Вказану інформацію підтвердили в міському управлінні МНС. "До цього боєприпаси тут знаходили в жовтні 2007 року та березні 2008 року калібрами 100 та 125 мм відповідно, - зазначив "Експресу" начальник управління Василь Насалак, - Скоріш за все це малозабезпечені городяни, намагаючись заробити хоч якусь копійку, приносять смертоносний метал на пункти прийому металобрухту. А коли у відповідь лунають відмови і погрози, вони кидають боєприпаси тут же поруч із металобазою, не бажаючи нести назад".

В даному контексті дивує позиція адміністрації металобази. Не зважаючи на усі профілактичні заходи з боку співробітників МНС, вони не повідомляють відповідні органи про небезпечний брухт, натомість створюючи небезпеку багатьом невинним громадянам.

Автор: Сергій БІЛИЙ
Обговорити на форумі