друкувати


У випадку не готовності Києва до Євро-2012 Україна не зможе приймати чемпіонат

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-29 06:20:46
Президент УЄФА Мішель Платіні заявив, що якщо стадіон в Києві не буде готовий до проведення Євро-2012, Україна не зможе провести чемпіонат Європи.

"Якщо стадіон у Києві не буде збудовано, і столиця не буде приймати участь у чемпіонаті, ми туди не підемо. Це рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету - якщо не буде Києва, не буде й України. Нема столиці - немає України. Якщо Львів не буде готовий - це інша справа. Ми зможемо знайти вихід", - заявив президент УЄФА на прес-конференції, яка відбулася 29 березня у Брюсселі, повідомляє ТСН.

Платіні нагадав, що через 10 днів їде в Україну, "щоб зустрітися з новим президентом і новим урядом, щоб отримати більше гарантій".

"Але я дійсно стурбований, тому що в Києві будівництво стадіону не просунулося ні на дюйм. Я стурбований, але я довіряю. Ми ще можемо отримати чотири стадіони в Україні. Ніякого плану "Б" не існує. У будь-якому випадку, комітет прийняв рішення, що може бути схема "4+2". Ми ще можемо це зробити. Але ми довіряємо Україні і думаємо, що будемо мати рівну систему як у Польщі, так і Україні. Тому ми сподіваємося на чотири стадіони " , - сказав Платіні.

Додамо, що керівництво УЄФА на чолі з Мішелем Платіні відвідає Україну 7-8 квітня.

Обговорити на форумі