друкувати


З початку 2010 року на Прикарпатті у вогні загинуло 20 осіб

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-29 06:16:22
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулі вихідні на території Івано-Франківщини виникло 11 пожеж, одна людина загинула.

27 березня в селі Сороки Городенківського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Під час гасіння пожежі в одній із кімнат помешкання рятувальники виявили тіло загиблого 70 –літнього домогосподаря. Вогнем було знищено приміщення кімнати та речі домашнього вжитку, які там знаходились. Причина виникнення пожежі встановлюється.

27 березня в обласному центрі по вулиці Береговій сталася пожежа в приміщенні кухні однієї з житлових квартир. Вогнем було пошкоджено кухонні меблі, газову плиту, стелю та стіни кухні. Причина виникнення пожежі встановлюється. Того ж дня в місті Яремче по вулиці Шептицького на одному з обійсть горіла господарська будівля. Вогнем було знищено перекриття, покриття та частково стіни споруди. Причина виникнення пожежі встановлюється.

27 березня в селі Космач Косівського району на одному із обійсть з невстановленої поки що причини горіла господарська будівля. Вогнем було знищено покрівлю, перекриття споруди та близько 2 т сіна. Того ж дня в селищі Верховина по вулиці Грушевського виникла пожежа комплексу господарських споруд. Вогнем було частково пошкоджено покрівлю літньої кухні та стіни прибудови. Причина виникнення пожежі встановлюється.

В ніч проти 28 березня в селі Буківна Тлумацького району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було знищено перекриття будівлі. Причина виникнення пожежі – несправність пічного опалення.

28 березня в селі Татарів Яремчанської міської ради виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було знищено покриття, частково перекриття та стіни помешкання. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж дня в селі Мишин Коломийського району на одному із обійсть горіла господарська будівля. Вогнем було знищено крівлю споруди та господарський інвентар. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем з боку домогосподаря.

В ніч проти 29 березня в селі Княждвір Коломийського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем було знищено споруду, 0,6 т сіна та господарський інвентар. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку 2010 року на території Івано-Франківщини виникло 318 пожеж, у вогні загинуло 20 осіб, повідомляє ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам’ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті – від цього один крок до біди.

Обговорити на форумі