друкувати


"УКРНЕТ" підтримав тріумфальне свято танцю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-29 12:20:22
Національний інтернет-портал "УКРНЕТ" став генеральним інформаційним партнером міжнародного дитячого фестивалю "Гран Па", який відбувся на цих вихідних у Донецьку. Балетні школи з Норвегії, Японії, Росії, Арабських еміратів та України представили глядачам свої найкращі програми: "Пер Гюнт", "Русалонька", "Магія Гаррі Поттера".



Організатором фестивалю в черговий раз виступив Народний артист України Вадим Писарєв, а відкривала свято голова оргкомітету, дружина Президента України Людмила Янукович.



"Я вкрай рада, що це унікальне свято хореографічного мистецтва в сьомий раз проводиться у столиці Донбасу. Хочеться побажати організаторам знаходити нових друзів і сподвижників", - зізналася перша леді країни зі сцени Донецького національного академічного театру опери та балету ім. А.Б.Соловяненко.

Вщент заповнений глядацький зал раз у раз аплодував стоячи, а це означає, що для багатьох молодих танцюристів участь у фестивалі стане трампліном до більш високих вершин.

"Національний інтернет-портал "УКРНЕТ" приймає участь у всіляких благодійних, спортивних і культурних заходах. Особливу увагу ми приділяємо талановитим, творчим і обдарованим дітям, які є прикладом для наслідування своїм одноліткам. Ми вдячні нашому другові, народному артисту України Вадиму Писарєву за почесну місію знаходити і розвивати таланти, і чудово організований захід - міжнародний дитячий фестиваль "Гран Па", - сказав директор з розвитку "УКРНЕТ" Тимофій Нагорний.

Обговорити на форумі