друкувати


"Табачнику в яблучко"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-25 04:52:47
Під такою назвою відбулася на Вічевому майдані у центрі Івано-Франківську прикарпатські студенти влаштували імпровізаційний турнір з дартсу.

Десятки молодих людей зібралися на Вічевому майдані та зробили мішень з портрета міністра освіти. У портрет юнаки і дівчата кидали дротиками від дартсу. Зробити це пропонували всім охочим. Бажаючих взяти участь у змаганнях виявилось настільки багато, що біля майданчика організувалась кількаметрова черга. Найвлучніші з них отримали від організаторів яблука у подарунок.

"Україно ненависник Табачник не має право навіть займати пост голови сільради чи директора школи, а не те, що міністра освіти. Його призначення ганьбить Україну. Студентська молодь у своїх діях буде такою ж гострою як дротики для дартсу. Ми не дамо Табачнику спокійно сидіти в кріслі та втілювати свої антиукраїнські плани". - говорить один з організаторів акції Василь Попович. Також особливе занепокоєння викликає заява міністра щодо відновлення іспитів у навчальних закладів, що, на думку молоді, сприятиме поверненню у вузи корупції та хабарництва. Щоб попередити однолітків про такі наслідки, ініціатори акції розповсюдили серед учасників спеціальну картку "знижка на хабар", адже з таким міністром хабарі стануть невід’ємною частиною життя студентів та абітурієнтів. Тому, в такому разі, радять одноліткам запасатись картками на знижки.

Найближчим часом, заявили учасники акції, буде організовано попереджувальний страйк у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.

Автор: Галина ПЛУГАТОР
Обговорити на форумі