друкувати


В Івано-Франківську молодих бібліотекарів навчали… учні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-19 02:28:47
17 березня на базі загальноосвітньої школи І ступеня № 8 відбулося засідання школи молодого бібліотекаря на тему: "Співпраця бібліотекаря з класними керівниками. Організація масових заходів".

Засідання проводилося з метою адаптації молодих бібліотекарів, формування їх майстерності, творчої індивідуальності, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Для молодих бібліотекарів було презентовано свято до 196-ї річниці від дня народження Т.Шевченка "В сім’ї вольній, новій…". У святі брали участь учні 4-Б класу (класний керівник Г.Черницька), а також батьки – Я.Гаврилюк (роль дідуся) – соліст чоловічої капели "Сурми", М.Врублевська-Данилюк (роль матері). Музичний керівник – Н.Ткачук. На святі прозвучали пісні на вірші Т.Шевченка: "Зацвіла у долині червона калина", "Садок вишневий коло хати", "По діброві вітер виє", "На високій дуже кручі", "Бандуристе, орле сизий", "Реве та стогне Дніпр широкий".

Під час обговорення слухачі школи молодого бібліотекаря відзначили високий рівень підготовки дітей, оригінальність сценарію, який відповідає віковим категорія учнів, а також дієвість співпраці класного керівника та бібліотекаря.

Обговорити на форумі