друкувати


27 березня на Івано-Франківщині пройде "День довкілля-2010" та обласна толока

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-19 10:17:55
В рамках всеукраїнської весняної акції "Благоустрій України" 27 березня на Івано-Франківщині пройде "День довкілля-2010" та обласна толока. Їх мета – приведення до Великодніх свят в належний санітарний стан населених пунктів області, територій підприємств і організацій, індивідуальних дворів, місць масового відпочинку – парків, скверів, зелених зон, полігонів твердих побутових відходів, прибережних смуг річок, ліквідація стихійних сміттєзвалищ. Відповідне розпорядження підписав голова ОДА Микола Палійчук 17 березня цього року.

Головам РДА, міським головам міст обласного значення доручено: разом із селищними, сільськими радами, керівниками підприємств, організацій, установ, шкіл, середніх спеціальних та вищих навчальних закладів розробити та провести заходи в рамках щорічної всеукраїнської акції "Благоустрій країни"; провести упорядкування кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів; забезпечити виконання Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері поводження з відходами" з дотриманням нових вимог; спільно з органами місцевого самоврядування приступити до виконання Національного плану дій щодо підвищення рівня благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій на 2010-2015 роки, повідомляє Головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА.

Також 27 березня буде проведено "День довкілля-2010" та обласну толоку. Крім того, службі автомобільних доріг в області, дочірньому підприємству "Івано-Франківськ облавтодор" доручено забезпечити прибирання автошляхів та придорожніх смуг, а ВАТ "Івано-Франківській дирекції залізничних перевезень" - прилеглих до залізничних колій територій.

До висвітлення ходу проведення весняної акції "Благоустрій України" залучатимуться засоби масової інформації.

Координацію та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покладено на головного виконавця –управління житлово-комунального господарства ОДА. Контроль за виконанням – на заступника голови ОДА Т.Парфана.

Обговорити на форумі