друкувати


"Весняний розмай" прийшов на Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-18 09:16:06
З 23 по 26 березня 2010 року вперше у виставковому залі новозбудованого приміщення Івано-Франківської торгово-промислової палати (за адресою м.Івано-Франківськ, вул.Т.Цьоклера, 9-а) проводитиметься міжрегіональна універсальна виставка-ярмарок "Весняний розмай".

Виставковий зал ІФ ТПП відповідає усім вимогам, передбаченим Концепцією розвитку виставково-ярмаркової діяльності, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.07 р. №1065 "Про вдосконалення виставково-ярмаркової діяльності в Україні". Тут є всі можливості для демонстрації кращих товарів і послуг українських товаровиробників, сприянню просування їх на внутрішні та зовнішні ринки, проведення ділових переговорів, укладення договорів тощо, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

ІФ ТПП відтепер у власному приміщенні організовуватиме проведення міжнародних, національних та міжрегіональних виставок.

На виставку-ярмарок 23-26 березня 2010 року запрошені товаровиробники з різних регіонів нашої держави, які випускають товари легкої та харчової промисловості.

В ході цього заходу буде проведена демонстрація моделей. Для учасників виставки ІФ ТПП організовуватиметься екскурсійна поїздка в м.Яремче, зокрема на гірськолижний курорт Буковель. Експоненти харчової промисловості нашого регіону будуть частково звільнені від оплати організаційного внеску.

Обговорити на форумі