друкувати


Є.Бенкендорфа призначено на посаду президента Національної телекомпанії України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-17 03:48:30
Кабінет міністрів призначив Єгора Бенкендорфа на посаду президента Національної телекомпанії України, а Олександра Курдиновича - в.о. голови Державного комітету телебачення і радіомовлення. Про це на брифінгу повідомив віце-прем'єр-міністр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко.

За його словами, відповідне рішення було ухвалене на засіданні уряду в середу, 17 березня, повідомляє ТСН.

36-річний Бенкендорф - продюсер, директор компанії "Інтер Медіа Продакшн" (з 2007 року). 15 березня президент НТКУ Василь Ілащук, що посідав цю посаду з грудня 2008 року, подав у відставку.

В той же день заяву про відставку подав виконуючий обов`язки голови Державного комітету телебачення і радіомовлення Олег Наливайко.

Наливайко був призначений першим заступником голови - в.о. голови Держкомтелерадіо 9 вересня 2009 року. Раніше він обіймав посаду генерального директора холдингу "Главред-медіа".

До приходу Наливайка в Держкомтелерадіо обов`язки голови комітету виконував перший заступник голови Анатолій Мураховський. Попереднім керівником цього державного органу був Едуард Прутнік (на сьогодні - народний депутат від Партії регіонів), якого парламент звільнив з посади у травні 2008 року.

Обговорити на форумі