друкувати


Президент В.Янукович дав уряду 30 днів для формування держбюджету на 2010 рік

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-15 05:17:46
Президент Віктор Янукович дав уряду 30 днів для формування державного бюджету на 2010 рік. "Соціальні виплати - це невідкладна справа, яка має бути відображена в бюджеті", - наголосив Янукович під час зустрічі із прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

Прем'єр-міністр поінформував президента про перші результати внутрішнього аудиту - про стан справ у Державному казначействі, Пенсійному фонді. Янукович дав доручення про підготовку до міжнародного аудиту стану справ у країні, повыдомляэ прес-служба глави держави, повідомляє ТСН.

Президент отримав запевнення від керівника уряду, що зарплати і пенсії бюджетникам будуть виплачені вчасно і в повному обсязі.

На зустрічі йшлося про допомогу, яку держава повинна надати селянам під час весняно-польових робіт. Зокрема, Янукович наголосив на важливості надання фермерам дешевих кредитів.

Президент також обговорив з керівником уряду термінові заходи, які вживаються на виконання указу про попередження можливих затоплень територій.

"Тепер, коли ще мороз надворі, ми повинні зробити все для допомоги людям під час повеней, яких, згідно з прогнозами, не вдасться уникнути в кількох регіонах", - сказав Янукович.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Микола Азаров вже доручив міністру фінансів Федору Ярошенку невідкладно розпочати розробку проекту державного бюджету на 2010 рік.

Азаров ще до призначення главою уряду пообіцяв, що новий бюджет буде представлено в Раду не пізніше 11 квітня.

Обговорити на форумі