друкувати


Турнір з "Що? Де? Коли?" в Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-12 03:04:16
11 березня в актовому залі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, з ініціативи студентського профкому ІФНТУНГ відбувся відкритий турнір з інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?" Турнір зібрав 18 команд, серед яких були як студенти та викладачі університету, так і безліч інших прихильників інтелектуальних ігор.

Гра передбачала три тури по тридцять питань, на які учасники повинні були дати відповіді. Перше місце, давши 24 правильних відповіді посіла команда досвідчених і відомих в області та далеко за її межами гравців "Імені пам’яті Остаповича", друге з результатом 20 правильних відповідей –команда "Крюк Ворошилова", яка об’єднала як гравців, що вже мають значну практику у грі, так і початківців, що тим не менш не поступалися досвідченим колегам. Третьою була молода перспективна команда "Неетюд". Не зважаючи на молодість, її гравці вже мають, хоч і невеликий, але вагомий досвід виступу на турнірах за межами Прикарпаття і невпинно прагнуть перемогти своїх старших колег. Цього разу вони поклали у свою копилку 18 очок.

За давньою традицією знавців нагородою переможцям та призерам стали книги.

Як зазначає один з організаторів та ведучий турніру, багатолітній заслужений знавець Володимир Макаров, в Івано-Франківську вже стало традицією проводити ігри "Що? Де? Коли?", до яких активно залучається адміністрація та профкому місцевих ВНЗ. Інтелектуальні змагання стимулюють молодь до здобування нових знань, розвивають логічне мислення, вирішують проблему вулиці. Нещодавно подібний турнір проводився в Прикарпатському національному університеті ім. В.Стефаника.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі