друкувати


Автолюбительки Івано-Франківська безкарно похуліганили за кермом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-11 07:14:59
На традиційному, вже четвертому автослаломі "Франківчанка" азартних та сміливих водійок за перевищення швидкості та красиві маневри на автівці не штрафують, а навпаки винагороджують. Цьогоріч, каже організаторка змагань, уже не вдасться, як раніше, здолати схему маршруту автослалому лише на першій передачі.

На участі у "Франківчанці-2010" зголосилися 15 відчайдух. Однак на автодромі лише десяток машин. Учасниці зі Львова, Калуша й Отинії не встигли - завадила погода. Тож у змаганнях - лише місцеві автолюбительки, члени автоклубу. За кермом почуваються впевнено - є чималий досвід. Однак підтримка чоловіків зайвою не буває. На свою порцію адреналіну учасниці чекають з нетерпінням. Водночас почуваються настільки безпечно, що навіть дітей на змагання привозять. Однак під час маневрів пасажири покидають салон. До речі, ця учасниця здобула третє місце у автослаломі.

На першому - вже вдруге поспіль Надія Самохвалова. У маневрах та фігурній їзді ці пані на елегантних жіночних автівках - безперечні лідери. Окремо відзначили володарок позашляховиків - вони вражали швидкістю водіння.



Джерело: Радіо "Західний полюс"
Обговорити на форумі