друкувати


Педагоги Коломийщини у пошуках нового

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-05 06:17:53
Отинійська ЗОШ І-ІІІ ступенів Коломийського району – опорна школа в районі з методики української мови та літератури. Тут працюють висококваліфіковані педагоги, які мають чим поділитися й охоче це роблять.

З ініціативи методиста райметодцентру відділу освіти райдержадміністрації Галини Мочернюк (на фото) відбувся майстер-клас на тему "Компетентнісний підхід як спосіб досягнення нової мовно-літературної освіти. Застосування Internet-технологій у пізнавальній діяльності учнів на уроках та в позакласній роботі", повідомляє прес-служба Коломийської РДА.

Про досвід використання нових інформаційно-комунікаційних технологій та формування мовно-літературних компетентностей учнів розповіла колегам В.Ковалів. Володіння інтерактивними технологіями та мультимедійними засобами навчання продемонстрували також О.Філяк, О.Данищук, О.Дутчак, Г.Галик, О.Петраш, Л.Ковальська, Л.Семчук.

Галина Мочернюк надала необхідну методичну допомогу вчителям щодо вдосконалення навчального процесу, впровадження інноваційних технологій.

Такі майстер-класи, на думку членів методоб'єднання, сприяють підвищенню професійної майстерності, відкривають нові шляхи співпраці вчителів і учнів, надихають на оновлення навчально-виховного процесу, спонукають до творчості.

Обговорити на форумі