друкувати


Англіканська Церква відкрила нову молитовну веб-службу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-04 04:17:50
Англіканська Церква запрошує людей поділитися своїми надіями і турботами через новий сервіс на основі молитовного веб-сайту, який почав працювати з початком Великого Посту.

Молитви, передані на SayOneForMe.org під час посту, будуть вознесені Богу англіканськими єпископами.

Веб-сайт - це інтернет-версія дошки оголошення про спільну молитву в соборах і церквах, його створення було натхнене фразою "Помоліться за мене", з якою перехожі звертаються до священиків на вулицях.

"Яким би не був намір цього крику душі на вулиці, це підкреслює той факт, що люди потребують молитви - особливо у важкі часи", - сказав єпископ Дадлі преп. Девіе Уокер.

"Наші сьогоднішні візити і новий веб-сайт - два прості способи використати це бажання і спілкуватися з людьми там, де вони знаходяться. Для багатьох людей усвідомлення того, що хтось ще молиться за них, дає їм впевненість возносити свої молитви, а молитви часто є джерелом надії".

Молитви можуть бути подані анонімно.

Сьогодні єпископи виходять на вулиці великих і малих міст, щоб запросити потребуючих молитви і пізніше вознести за них молитви на богослужінні.

Архиєпископ Йорку др. Джон Сентаму вийшов на вулицю у супроводі священиків і двох сестер, а єпископ Манчестера преп. Найджел МакКалоч збирав молитовні прохання в місцевому центрі працевлаштування в Moss Side.

Єпископи Дадлі, Бірмінгему і Лейсістеру також зустрілися з людьми, щоб зібрати молитовні прохання.

Веб-сайт діятиме до дня Пасхи 4 квітня.

Джерело: Milites Christi Imperatoris
Обговорити на форумі