друкувати


На Коломийщині для покращення перевезення пасажирів створюються умови

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-04 02:10:07
В залі засідань Коломийської райдержадміністрації відбулась спільна нарада керівників району з підприємцями, які займаються перевезеннями пасажирів автомобільним транспортом загального користування, на якій було розглянуто пільгове перевезення пасажирів, автостанційне забезпечення в місті та районі, оподаткування фізичних осіб, технічний огляд автотранспорту, правила дорожнього руху та різне.

В нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації М. Мацьків, заступник начальника територіального управління інспекції на автомобільному транспорті в Івано-Франківській області З.Федорчак, інженер-куратор Коломийської кущової автостанції Т.Вінтоняк, начальник відділу управління економіки райдержадміністрації М.Лопачак, завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Ю.Нікітін, заступник начальника ВДАІ з обслуговування Коломийського району та АТІ, майор міліції Б.Кузик, представники управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, оДПІ, відділу земельних ресурсів, будівництва, транспорту і зв'язку Коломийської міської ради, повідомляє прес-служба Коломийської РДА.

До відома перевізників доведено окреме доручення головного управління інспекції на автомобільному транспорті № 41/1-9-148п від 16.02.2010 р. "Про переоформлення ліцензій та безаварійну роботу", № 41/1-9-94 від 30.01.2010 р. "Про пільгове перевезення пасажирів". Буде проведено також перевірку технічного стану всіх автобусів, які задіяні на маршрутах у зв'язку з автотранспортними пригодами, що мали місце в районі і в цілому.

Обговорити на форумі