друкувати


Camry і RAV4 поповнили список проблемних автомобілів Toyota

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-02 04:46:45
У США в деяких автомобілях Camry, Avalon, RAV4 і Lexus виявлені проблеми з подачею масла, Toyota пообіцяла замінити шланг маслоподачі приблизно в 933 тис. 800 американським власникам автомобілів з-за ризику можливого витоку, повідомив автовиробник.

У деяких автомобілях Camry, Avalon, RAV4 і Lexus з двигунами V6 на гумовій частині шланга може утворитися невеликий отвір, що призведе до витоку масла й можливої відмови двигуна, говориться в документі, направленому компанією американським дилерам, передає Reuters.

У дилерських майстерень власникам автомобілів приблизно за годину можуть безкоштовно виправити проблему до 31 березня 2013 року, повідомляє Взгляд.

Прес-секретар Toyota Брайан Лайонс підтвердив, що компанія проведе "обмежену сервісну компанію", а також сказав, що проблема не загрожує безпеці машини, і дії компанії щодо її вирішення не є відкликом.

Представники Toyota відзначили, що ремонту ці марки машин піддавалися ще з осені минулого року. Щоправда, про ці дефекти виробник вирішив широко не поширюватися, оскільки технічно не вважає це відкликом автомобілів з ринку, повідомляє "К2Капітал" з посиланням на Kyodo News.

За останні місяці Toyota оголосила про відкликання понад 8 млн машин через проблеми з конструкцією педалі газу, що вдарило по капіталізації компанії і її іміджу.

Обговорити на форумі