друкувати


Пенсіонерка з Хмельниччини виграла у "Лото-Забаву" 320 тисяч

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-02 03:51:55
На виграні 320 635 грн Євгенія Василівна Хмеляр обіцяє подарувати онуці довгоочікувану подорож та здійснити свою мрію – сісти за кермо власного авто. Про це вона розповіла, завітавши з онукою до студії "Лото-Забава".

Євгенія Василівна мешкає в місті Красилів Хмельницької області та має велику родину – доньку, сина та двох онуків (11-річну Катерину та 10-місячного Максимка). На запитання, як жінка планує витратити виграні кошти, пані Євгенія відповіла, що здійснить мрію онуки Катерини та подарує їй подорож до Єгипту. Що ж до себе, жінка має намір нарешті поповнити лави автомобілістів. "Якщо в свої 57 років зможу отримати права водія, тоді обов’язково куплю машину. Це моя давня велика мрія, яку я вважала нездійсненною, але зараз усе змінилося, я можу допомогти дітям, онукам, подбати про себе. Казка та й годі!" – не вірить у власне везіння пенсіонерка.

Наша героїня має 5-річний стаж гравця "Лото-Забава". "Граю періодично, але постійно", - каже Євгенія Василівна. Тобто її секрети успіху досить прості: є гроші на лотерейний білет – грає, немає – пропускає тираж. Але пані Євгенія завжди уважно стежить за грою, таким чином піднімаючи собі настрій.

Довідка "Лото-Забава": Державна лотерея "Лото-Забава" славиться своїми багато чисельними "солідними" виграшами та простотою гри. Завдяки прозорості та своєчасності виплат лотерея давно завоювала беззаперечну довіру серед українців. Чимало переможців відкрили для себе нові горизонти завдяки виграшам: розпочали власний бізнес, здійснили омріяні подорожі, вирішили сімейні проблеми, житлові питання, дали якісну освіту дітям. За 10 років свого існування "Лото-Забава" подарувала країні 65 мільйонерів. За два місяці 2010 року "Забава" подарувала можливість володіння великими виграшами понад 40 гравцям з різних куточків України. Наприклад, під час останнього розіграшу власниками призів у 167 тисяч стали жителі Івано-Франківської та Донецької областей, а виграші у 100 тисяч отримають щасливчики з Полтави, Києва і знов-таки Івано-Франківська. Отже, оператор державних лотерей "М.С.Л." зичить усім гравцям "Лото-Забава" віри та везіння!

Обговорити на форумі