друкувати


Громадський Форум допомагає "Притулку для дітей"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-02 10:12:25
У перший день весни лідер Громадського Форуму спільно з студентами НКЦ Одеської національної юридичної академії відвідав дитячий притулок на вул. Набережна (м.Івано-Франківськ).

Благодійники поспілкувалися з малечою та подарували дитячому будинку речі, яких найбільш не вистачає вихованцям дитячого будинку: засоби особистої гігієни, канцелярські товари для навчання, іграшки, фрукти та солодощі, повідомляє прес-служба ІФООГ "Громадський Форум Івано-Франківська".



Разом з тим, Юрій Соловей поспілкувався педагогами та керівництвом закладу. За словами вихователів найбільшою проблемою є явне недофінансування та низька увага міської влади до проблем дитячого будинку. Через це його вихованці часто не отримують найнеобхідніших речей, які доступні для звичайної малечі.

Цікаво, що ініціатива проведення благодійного візиту виникла в рамках реалізації ініційованого Громадським Форумом проекту "Вибори студентського мера-2010". Під час студентської гри форумівці допомагають молоді втілювати у життя розроблені ними корисні соціальні проекти. Ідею проведення благодійної акції, яку відразу підтримав Громадський Форум, подала студентка Одеської національної юридичної академії Аліна Гуркова та її одногрупники. "Ми цінуємо те, що Юрій Соловей підтримав наш захід, адже ці діти дійсно потребують допомоги. Думаю, спільно з Громадським Форумом ми зможемо багато чого досягти в цьому плані і ще частіше проводити схожі заходи", - каже студентка НКЦ Одеської національної юридичної академії Аліна Гуркова.

Юрій Соловей вважає ідеї молодих людей надзвичайно корисними для нашого міста. На його думку молодіжна політика повинна бути спрямована на те, аби влада прислухалася до подібних ідей і допомагала їх реалізовувати. "Дуже добре, що сьогодні є багато молоді, яка хоче щось робити для інших. Однак потрібно ще підтримати молодь у їхніх починаннях", - зазначив громадський діяч.

За час свого існування Громадський Форум допоміг реалізувати молодим людям понад 20 проектів різного спрямування, починаючи від розважальної Студентської республіки, Футбольних турнірів, конкурсів "Кращий фотограф", "Студент року" закінчуючи інтелектуальними іграми в студентські дебати.

Обговорити на форумі