друкувати


В Івано-Франківську вперше відбудеться Естонський економічний форум

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-01 10:16:58
Агентство Естонії з питань експорту та інвестицій Enterprise Estonia та Посольство Естонської Республіки в Україні 4 березня 2010 р. проведуть в Івано-Франківську Естонський економічний форум з метою розвитку українсько-естонського співробітництва, повідомили кореспонденту ІМК в міськвиконкомі.

Мета форуму - продемонструвати українським підприємствам можливості ділового співробітництва з Естонією. Він проводиться для керівників великих компаній івано-франківського регіону, що працюють у сфері деревопереробки, будівництва, інформаційних технологій, комунікацій, логістики, легкої промисловості, фінансів, інвестицій тощо.

На форумі розглядатимуться такі питання як міждержавні і міжрегіональні потоки товарів і капіталу, середовище ведення бізнесу в Естонії, міждержавні угоди, дотації на бізнес з Естонією. Будуть презентовані компанії з естонським капіталом, які уже діють або ж виходять на український ринок.

У рамках форуму заплановані виступи Посла Естонії в Україні Яана Хейна (на фото), естонських компаній, відбудуться контактні зустрічі естонських та українських підприємств. Такий форум відбудеться в Івано-Франківську вперше.

Обговорити на форумі