друкувати


BBC планує закрити дві радіостанції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-26 02:51:30
Британська телерадіомовна корпорація BBC має намір закрити дві радіостанції і наполовину скоротити кількість сторінок свого новинного інтернет-сайту, пише в п'ятницю газета Times.

Як повідомляє Times з посиланням на доповідь про перегляд стратегії компанії, що керівництво корпорації планує оприлюднити в наступному місяці, BBC також збирається значно скоротити фінансування зарубіжних, переважно американських, програм. Закриття очікує дві цифрові радіостанції - 6 Music і Asian Network. Крім скорочення сторінок на офіційному сайті BBC, його бюджет і штат будуть скорочені на 25%, повідомляє Взгляд.РУ.

Корпорація має намір скорочувати число телепередач, зокрема на Switch та Blast. Це має збільшити молодіжну аудиторію каналів ITV і Channel 4, відзначає газета.

Скорочення ставлять під питання випуск таких видань як Radio Times і Top Gear, яким займається комерційний підрозділ корпорації BBC Worldwide, тому що керівництво буде рекомендувати підрозділу зосередитися на закордонних проектах, відмовившись від видання журналів.

Обговорити на форумі