друкувати


"Вояж" по тюрмах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-25 04:53:08
У Долинському районі на Івано-Франківщині працівники міліції затримали за скоєння наркозлочинів, пов’язаних зі збуванням наркотичної речовини, 23-річного мешканця райцентру.

Молодий чоловік нещодавно повернувся з Польщі, де безславно завершилося його "турне" в Європі. "Поїхавши свого часу на заробітки, прикарпатець зганьбив себе за кордоном участю у розбійному нападі, за що йотримав два роки ув’язнення. Після перебування за ґратами його депортували в Україну, - розповідає "Експресу" начальник СГЗ УМВС в Івано-Франківській області Василь Гультайчук.

За два місяці зловмисник уперто почав проторювати дорогу до рідної української тюрми, адже співробітники місцевої кримінальної міліції у справах дітей зафіксували факт, коли цей житель Долини продав наркотики неповнолітній особі. Вже незабаром з’ясувалося, що це аж ніяк не було випадковістю. Згодом міліціонери задокументували низку інших злочинів наркозбувача. Зрештою, на цьому його й спіймали. Наразі в’язня польської тюрми чекає вітчизняна цюпа.

Автор: Галина ПЛУГАТОР
Обговорити на форумі