друкувати


25 лютого до Києва прилетів Жан-Клод Ван Дамм

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-25 03:33:03
Уночі 25 лютого до Києва знову прилетів голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм. За три тижні він розпочне зйомки свого нового бойовика "Башта". Роботу планує завершити в травні, аби встигнути презентувати стрічку на Канському фестивалі.

"Зараз планую випити гарячої кави й зануритись у ароматну ванну з піною, - розповів актор, виходячи з аеропорту Бориспіль. - А завтра піду шукати колоритні місця для зйомок і зручну квартиру для себе. Купувати я її не збираюсь. У вас в Україні дуже дорога нерухомість. Я орендую її на кілька місяців, бо не люблю жити в готелях".

"Ми спробуємо по максимуму долучити Україну до цього фільму, - зауважив столичний бізнесмен Олександр Онищенко.

Мільйонер зустрів актора на власному джипі. Розповів, що товаришують разом більше 10 років.

"Ван Дам - прекрасна людина з гарним почуттям гумору. Вивчив фразу "Здравствуйте, меня зовут Ваня" і тепер так і представляється, коли я його з кимсь знайомлю. Він навіть СМС-ки почав таким ім'ям підписувати", - зазначив він.

Онищенко каже, у фільмі "Башта" гратимуть українські актори. Знімальна група теж буде з України. Ван Дам планує зіграти в картині головну роль і стати режисером.

Сценарій до фільму писали американці, але грати будуть українські актори. Кастинги проводитиме Ван Дам особисто. Українськими також будуть гримери, оператори, апаратура й кіностудія.

Ван Дам заявив, що це буде його останній фільм про бойові мистецтва.

"Тоді поїду битися на рингу з олімпійським чемпіоном із боксу Сомлуком Камсінгом і зніму про це реаліті-шоу", - додав актор.

Востаннє Ван Дам був у Києві в листопаді минулого року на фестивалі "Молодість". Представляв свою автобіографічну картину "ЖКВД" і шукав спонсорів для стрічки "Башта". Кажуть, підтримати актора зголосилися бізнесмен Олександр Онищенко й чоловік співачки Камалії, індійський бізнесмен Мохаммед Захура. Планується, що бюджет фільму не перевищуватиме кількох мільйонів доларів.

Джерело: Газета.ua
Обговорити на форумі