друкувати


В Івано-Франківську відбулися військово-спортивні змагання

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-25 09:31:58
На військово-спортивних змаганнях, що відбулися в прикарпатському юридичному інституті, курсанти надвірнянського військово-спортивного ліцею перемогли старших від себе майбутніх правоохоронців.

"Юнаки змагалися у кількох видах: вогневій підготовці, гирьовому спорті, настільному тенісі, армреслінгу футболі, перетягування канату, — розповідає "Експресу" керівник прес-служби вузу Ігор Голинський. — До змагань усі готувалися довго і ретельно. Боротьба великих команд, по 35 учасників в кожній, була напруженою. Проте ліцеїсти виявилися в авангарді. Курсанти інституту були кращими тільки в армреслінгу".

Це й не дивно, адже майбутня військова еліта має кращу фізичну підготовку, адже хлопці поступають у ліцей з сьомого класу. А в інститут приходять після закінчення школи. "Такі змагання, — зазначає пан Голинський. — спонукають до вдосконалення спортивної майстерності, пропагують здоровий спосіб життя, адже працівникам міліції потрібна неабияка фізична підготовка, сила, витривалість, вміння володіти зброєю. Тут можна побачити рівень кожного та визначити над чим треба ще попрацювати".

Джерело: Галина ПЛУГАТОР
Обговорити на форумі