друкувати


Злодій вночі демонтував 10 секцій виготовленої з чавуну огорожі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-24 05:49:00
Учора вранці один з мешканців Богородчан, проходячи повз місцеву лікарню, став випадковим свідком скоєння злочину. Чоловік побачив, як якийсь молодик завантажує в автівку фрагменти чавунної огорожі навколо цього медзакладу. Очевидно, що перехожий виявився не з тих, хто сповідує принцип "моя хата з краю…", тому повважав за необхідне повідомити про побачене правоохоронців і зателефонував в міліцію.

За кілька хвилин слідчо-оперативна група райвідділу внутрішніх справ була на місці події і затримала зловмисника з наявним. З’ясувалося, що зухвальцем, який наважився викрадати огорожу у білий день та на очах перехожих, є 25-річний місцевий мешканець. Богородчанець, як вже встановлено, уночі демонтував 10 секцій виготовленої з чавуну огорожі, а вже вранці знайшов водія легковика, який погодився, не підозрюючи нічого лихого, перевезти металеві вироби до Івано-Франківська. Там зловмисник сподівався здати викрадене на металобрухт.

Як повідомили у Богородчанському райвідділі міліції, зараз вирішується питання про порушення щодо затриманого кримінальної справи. До речі, для цього богородчанця вже другої – свого часу його притягували до відповідальності за скоєння наркозлочини.

Автор: Зорина Кречко, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі