друкувати


Івано-Франківський КМЦ "Є" запрошує на фільм "Вбити Білла-2"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-24 08:55:26
24 лютого Культурно-мистецький центр "Є" запрошує на показ фільму Квентіна Тарантіно "Вбити Білла-2", що відбуватиметься на 4 поверсі.

Початок – 19 година.

"Убити Білла" – експеримент, якого кінематограф ще не знав. Спочатку здавалося, що Тарантіно намагається продати один фільм за ціною двох. З’ясовується, що він за ціною двох продає відразу три. "Фільм I" та "Фільм II" – два абсолютно самостійних твори, з різними задачами, різними рішеннями, різною, нарешті, аудиторією . І є такий собі віртуальний фільм "Убити Білла", якого не подивитися в кінотеатрі, який не складається з механічного з’єднання двох половин, але, проте, виразно існував у голові Тарантіно і буде посідати своє місце в голові кожного уважного й вдумливого глядача. До того ж у кожного – свій: право останнього монтажу режисер щедро подарував мільйонам.

У "Фільмі II" Ума Турман за дві години вбиває одного-єдиного чоловіка. У "Фільмі II" герої багато говорять і повільно ходять. У "Фільмі II" усі події першої частини вивертаються навиворіт, акценти – зміщуються. Шматочок пазла, що був схожий на обличчя, виявляється фрагментом пейзажу. Видертий колись з контексту шматок фрази, відновлено, і звучить він зовсім по-іншому. Янгол-винищувач перетворюється на бабу у сльозах, на ім’я, можете собі лише уявити, Беатрікс.

Обговорити на форумі