друкувати


Відбулось засідання колегії Коломийської РДА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-23 05:06:56
Під головуванням голови Коломийської райдержадміністрації Михайла Вінтоняка відбулося засідання колегії райдержадміністрації за участю сільських, селищних голів, начальників відділів і управлінь.

Начальник управління економіки райдержадміністрації Люба Глушкова виступила з проектом програми соціально-економічного і культурного розвитку району на 2010 рік. Відповідно до результатів і тенденцій розвитку, наявних проблем та впливу очікуваних змін на економіку району в програмі визначено основні цілі та пріоритети економічного і соціального розвитку щодо забезпечення динамічного і збалансованого розвитку та підвищення добробуту населення, повідомляє прес-служба Коломийської РДА.

Для забезпечення послідовності державної політики, з метою досягнення зазначених цілей на 2010 рік визначено стратегічні напрями роботи розвитку сучасного агропромислового комплексу, підвищення соціальних стандартів, розвитку людських ресурсів в галузі освіти медицини, культури, молоді і спорту, пенсійного забезпечення та соціального страхування, теплопостачання, енергозбереження, забезпечення ефективного функціонування реального сектору економіки, формування конкурентного середовища та удосконалення відносин власності, а також реформування державного управління.

Заслухано також звіт начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Марії Обушак про хід виконання районної Програми запобігання дитячої бездоглядності на 2009-2010 роки за період 2009 року і стан виконавської дисципліни в роботі з контрольними документами відділами, управліннями, іншими структурними підрозділами райдержадміністрації, сільськими, селищними радами за 2009 рік.

У роботі колегії взяв участь заступник начальника Головного фінансового управління облдержадміністрації Назар Косаревич, який теж виступив перед запрошеними з приводу проекту соціально-економічного і культурного розвитку району на 2010 рік. В урочистій обстановці Михайло Вінтоняк вручив сільському голові села Черемхів Миколі Барасюку Почесну грамоту голів облдержадміністрації та обласної ради.

Обговорити на форумі