друкувати


Гаманці крадуть найчастіше в торгівельних закладах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-23 02:29:24
Як засвідчує статистика, торгівельні заклади нерідко стають місцем, у якому зловмисники з легкістю реалізовують протиправні задуми.

Це зумовлено тим, що увага відвідувачів сконцентрована не на особистих речах, а на полицях із товаром. У тому, що власний гаманець заслуговує прискіпливішої уваги, минулої суботи довелося переконатися 33–річній мешканці обласного центру. Допоки жінка перебувала у взуттєвій крамниці та придивлялася собі нове взуття, цим скористалася зловмисниця, яка непомітно поцупила з сумочки потерпілої гаманець із заощадженнями в сумі 450 гривень. За щасливим збігом обставин, жінка майже одразу помітила, що її обікрали. Тому здійняла галас і продавці та небайдужі покупці затримали у крамниці жінку, що підозріло поводилася.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу співробітників Пасічнянського відділення міліції. В ході проведення особистого огляду підозрюваної правоохоронці виявили та вилучили викрадений гаманець. Крадійкою виявилася 32-річна мешканка Коломийського району. Затримана пояснила, що до обласного центру приїхала з метою придбання покупок. Утім, таке пояснення коломиянки виглядає досить сумнівним. За фактом крадіжки розпочато протокольне провадження досудової підготовки матеріалів.

З огляду на вищенаведене, вкотре нагадуємо громадянам уважніше ставитися до власних речей у багатолюдних місцях. Зокрема, будьте пильними у громадському транспорті, на ринку та в магазинах. А особисті речі, гроші та документи слід тримати біля себе і в жодному разі не залишати їх без нагляду.

Автор: Оля Коваленко, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі