друкувати


"Містер Івано-Франківськ 2010"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-22 05:18:51
Сьогодні, 22 лютого відбулася прес-конференція, присвячена проведенню конкурсу чоловічої краси "Містер Івано-Франківськ 2010". Традиційно з початком весни до нас приходить свято чарівності, краси та грації – свято жінок. Уже вчетверте для слабкої половини нашого міста буде проводитись захід, присвячений Міжнародному жіночому дню.

4 березня 2010 року о 17.00 в Муніципальному центрі дозвілля під патронатом міського голови Віктора Анушкевичуса відбудеться конкурс чоловічої краси "Містер Івано-Франківськ 2010". Організатором даного заходу є Молодіжний міськвиконком, співорганізатори – управління у справах сім`ї, молодіжної та гендерної політики, Муніципальний центр дозвілля.

За словами організаторів, метою проведення конкурсу "Містер Івано-Франківськ" є, насамперед, подарувати хороший настрій і приємні емоції представницям прекрасної статі, а також консолідувати студентську молодь навколо естетичного сприйняття світу.

Учасниками конкурсу "Містер Івано-Франківськ" стануть представники кожного вищого навчального закладу міста Івано-Франківська. Двоє з них цього року вже стали кращими серед студентів своїх вишів – це представник з Івано-Франківського технічного університету нафти і газу та Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.

"Містер Івано-Франківськ 2010" дасть можливість виявити серед студентів вищих навчальних закладів розумних, талановитих, справжніх джентльменів. Хлопці змагатимуться у п`яти конкурсах: "Представлення (вихід)", "Показовий номер" (домашнє завдання), "Діловий стиль", "Питання–відповідь", "Топлес". Тому переможцем конкурсу стане людина з відмінними манерами, хорошою ерудицією та привабливою зовнішністю.

Конкурси будуватимуться, в основному, на вмінні учасників створити на сцені справжнє свято, проявити свої інтелектуальні здібності та продемонструвати винахідливість, грацію та привабливість.

Кожен з учасників конкурсу матиме можливість проявити свої найкращі якості та перемогти у відповідній номінації, серед яких: "Містер Івано-Франківськ", "Віце-містер Івано-Франківськ", "Містер глядацьких симпатій", "Містер Інтернет", "Містер стиль", "Містер артистичність", "Містер екстравагантність", "Містер фото", "Містер усмішка", "Містер інтелект" та "Містер винахідливість".

У перервах між виступами "містерів" на глядачів очікуватиме цікава шоу-програма, яка включатиме в себе художні номери місцевих танцюристів і співаків.

Як обіцяють організатори, у червні цього року планується проведення конкурсу чоловічої краси "Містер Західної України", в якому за звання найкрасивішого чоловіка змагатимуться представники західних областей нашої держави.

Контакти організаторів: 0506630132 Ганна Крисюк, 0679699636 Ірина Рабарська, 0971606570 Богдан Козловський

Джерело: Прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому
Обговорити на форумі