друкувати


Ми снігопадів не боїмося – ми ліпимо сніговиків (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-22 04:45:01
З ініціативи рекламного агентства "Фабрика рекламних ідей", в Івано-Франківську 20 лютого відбувся Конкурс сніговиків. Конкурс вилився у справжнє свято для мешканців обласного центру, насамперед дітей, які масово прийшли в цей день до міського Парку культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка.

"Нас завжди лякають сильними снігопадами, от ми і вирішили показати людям, що сніг – це теж свято", - зазначає керівник проекту Тамара Луценко.



Загалом в конкурсі взяло участь близько десятка команд. За умовами змагань, в команді могло бути до п’яти осіб, одним з яких обов’язково мав бути дорослий. Тож ліпили сніговиків, снігових баб і взагалі різного роду снігових істот в переважній більшості так би мовити сімейним підрядом. Певною мірою сприяла дійству і погода: потеплішало і сніг був достатньо липким, щоб без проблем втілюватись у задумані командами фігури. Для тих, хто змерз, організатори приготували гарячі чай та каву.

"Козак", "Білий тигр", "Україночка" - роботи учасників проекту вражали різноманітністю і вкладеною в них фантазією. Шкода лише, що дощ, який пішов після дійства не дозволив їм простояти у первісному вигляді в наступні дні.



Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі