друкувати


Вогонь знову забрав життя людини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-22 03:40:56
Незважаючи на неодноразові застереження рятувальників щодо дотримання громадянами правил безпеки в побуті в області і надалі продовжують мати місце випадки загибелі людей під час пожеж.

З початку року на Івано-Франківщині виникло 163 пожежі, у вогні загинуло 13 осіб. Останній трагічний випадок мав місце днями у селі Старі Богородчани на Богородчанщині. Першою пожежу помітила сестра господаря, котра мешкала у сусідньому житловому будинку. Жінка кинулася до дверей, але вони виявилися зачиненими. У розпачі вона намагалася вибити вікно, але всі спроби були марними. Вогонь настільки розгосподарювався у помешканні, що жінка, розуміючи, що самотужки погасити пожежу їй не вдасться, почала кликати на допомогу сусідів та зателефонувала до рятувальників. На момент прибуття бійців МНС з вікон літньої кухні виривались густі клуби диму. Рятувальники погасили пожежу та не допустили її розповсюдження на сусідній будинок. Проте вогонь встиг зробити свою чорну справу: життя 28-літнього господаря помешкання врятувати не вдалося. Внаслідок пожежі було знищено меблі та речі домашнього вжитку. А причиною нещастя стало необережне поводження з вогнем при курінні з боку загиблого.



Головне управління МНС в області звертається до мешканців краю з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

Джерело: Центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі