друкувати


В Тюдові на Прикарпатті воюють з сільським головою

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-18 04:41:52
Мешканці села Тюдів, Косівського району 17 лютого пікетували приміщення Івано-Франківської обласної прокуратури. Вони вимагають вжиття невідкладних заходів стосовно сільського голови вказаного населеного пункту Василя Слижука. Останньго звинувачують у масових махінаціях з землею, побитті і залякуванні жителів села, котрі виступають свідками його оборудок.

Як зазначається, в листопаді 2009 року депутатами Тюдівської сільської ради було висловлено недовіру В.Слижуку на посаді голови і направлено звернення з приводу його неправомірної діяльності до обласної прокуратури. Була порушена кримінальна справа, ходом розслідування якої тюдівчани, тим не менш, не задоволені. Вони переконані, що прокуратура затягує справу. Натомість В.Слижук продовжує виконувати обов’язки сільського голови і, як стверджують мешканці села, надалі тероризує свідків.

Сам В.Слижук зазначає, що усі ці обвинувачення не мають під собою підґрунтя і спричинені виключно політичними мотивами, оскільки він підтримує Партію Регіонів.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі