друкувати


Голову компанії "Mirax Group Україна" не пустили в Україну

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-17 04:27:37
Сьогодні, 17 лютого, прес-служба Державної прикордонної служби повідомила, що прикордонники не впустили в Україну керівника компанії "Mirax Group Україна" Миколу Нікітенка в зв'язку із забороною з боку правоохоронних органів.

Відповідно до повідомлення, пан Нікітенко прибув сьогодні до аеропорту "Бориспіль" в 00.20. Під час перевірки документів з'ясувалося, що йому заборонено в'їзд в Україну за дорученням одного з правоохоронних органів.

Співрозмовник агентства не уточнив, на який період встановлено таку заборону. "Зараз Нікітенко перебуває у транзитному залі "Борисполя" в очікуванні зворотного рейсу до Москви. Претензій до прикордонників не має", - сказали в прес-службі.

У прес-центрі СБУ заявили, що поки не мають інформації з цього приводу.

Прес-служба холдингу Mirax Group (Москва) повідомила, що в корпорації Микола Нікітенко відповідає за проект будівництва багатофункціонального комплексу (МФК) "Міракс Плаза" по вул.Глибочицькій у Києві і займає посаду керівника проекту "Міракс Плаза Україна".

За словами радника голови ради директорів Mirax Group Михайла Дворковича, якого процитували в прес-службі, в компанії схильні вважати вказаний інцидент або непорозумінням, або "підступами конкуруючих структур".

Джерело: kommersant.ua
Обговорити на форумі