друкувати


На Прикарпатті дев'ятикласник виявив сумку з розчленованим трупом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-17 03:01:20
Дев'ятикласник Богдан Соколовський з Івано-Франківщини знайшов на риболовлі сумку з розчленованим трупом.

Юнак побачив у річці, недалеко від берега дивну сумку і покликав дядька, з яким прийшов на річку. Удвох вони відкрили сумку і виявили в ній розчленований труп жінки.

"Дядько пішов, глянув, і покликав інших рибалок. Коли він сказав їм, що в сумці, кілька людей одразу ж втекло. Двоє залишилися, кажуть мені, мовляв, ти цього не чіпай", - розповів Богдан, повідомляє ТСН.

З'ясувалося, що в дев'ятикласника хоробрості виявилося набагато більше, ніж у дорослих.

Богдан не розгубився і викликав міліцію. Експерти визначили, що труп належить 50-річній місцевій мешканці. Незадовго до цього був затриманий за підозрою у вбивстві її співмешканець.

Без речових доказів була ймовірність, що злочинець залишиться без покарання, розповів начальник Тисменицького райвідділу міліції Олександр Крутий.

Спільними зусиллями працівників міліції і жителів села, де проживав злочинець, важке вбивство було розкрито.

З'ясувалося, що чоловік убив свою подругу, розрубав на шматки і "сховав" в річці. Богдан, що виявив страшну знахідку, миттєво став місцевим героєм. Враження від цього виявилося настільки сильним, що хлопець став серйозно замислюватися про кар'єру в міліції або ж іншій силовій структурі.

Богдан отримав від міліції подяку, грамоту і гарний набір для риболовлі. Обвинувачений у вбивстві чекає закінчення слідства за ґратами.

Обговорити на форумі