друкувати


Без газу майже півсотні будинків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-17 02:12:26
Така екстремальна ситуація виникла в селі Добротові Надвірняського району з вини поки що невідомих осіб. Вони без погодження з місцевим управлінням газового господарства проводили земляні роботи на одній з вулиць і при цьому пошкодили газопровід середнього тиску.

Тож для ліквідації аварії довелося припинити газопостачання 451 будинку, де проживають 1 353 людей. На місце події виїхала аварійна бригада Надвірнянського УЕГГ, і вже через три години до 359 житлових будинків знову надійшло блакитне паливо. А ще у 92 газопостачання планується відновити наступного дня.

В іншому районі нашої області — Долинському, навпаки, газ наробив біди. Він вибухнув у прибудові до господарської споруди в одному з обійсть села Рахині. В той момент там перебував місцевий війт, якого доставили до реанімації з опіками рук і ніг.

На жаль, на цьому перелік прикрих подій, які трапилися днями, не вичерпаний. Двоє людей загинули під час пожеж. У важкому стані потрапили до лікарні мама з 16-річним сином — жителі Косівського району після того, як поїли грибів. Необійшлося й без чергової спроби суїциду. 19-річна жителька Городенківського району вирішила покінчити з собою, наковташись медичних препаратів. Наразі дівчина перебуває в лікарні. Її стан кваліфікується як важкий.

Джерело: Газета "Галичина"
Обговорити на форумі