друкувати


Негода ускладнила рух транспорту майже по всій території України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-15 05:28:09
В 11 областях України через негоду ускладнено рух автотранспорту, а в трьох областях - Дніпропетровській, Хмельницькій та Івано-Франківській – проїзд обмежено.

За даними Мінтрансу, покриття автошляхів державного значення у Кіровоградській, Івано-Франківській областях місцями засніжене, на Чернігівщині - снігова каша, на Волині накат, траси місцевого значення засніжені майже у всіх регіонах, подекуди ожеледиця, повідомляє ТСН.

На Хмельниччині повністю закрито рух транспортних засобів низкою автошляхів місцевого значення, зокрема, на під’їздах до деяких населених пунктів в Білогірському, Віньковецькому, Городоцькому, Полонському, Старокостянтинівському, Ярмолинецькому, Теофіпольському, Волочиському, Красилівському та Ізяславському районах.

На Прикарпатті обмежено проїзд автошляхами місцевого значення у Коломийському, Городенківському і Тлумацькому районах.

Також закрито рух на дорозі Арбузинка - Єланець - Нова Одеса на Миколаївщині.

У Черкаській області відсутній проїзд до с. Курилівка Канівського району, а також по дорозі Кам’янка - Вербівка - Телепине.

Обмежено рух транспорту у Вінницькій області - в Барському та Вінницькому районах.

На розчищенні автодоріг працюють 2131 механізм і понад три тисячі робітників. Крім того, додатково працюють 172 одиниці техніки, залученої в інших організацій.

Обговорити на форумі