друкувати


Інавгурація новообраного президента В.Януковича відбудеться після 23 лютого

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-15 12:10:20
Інавгурація новообраного президента Віктора Януковича відбудеться після 23 лютого. Про це заявила народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман.

Герман висловила переконання, що церемонія інавгурації повинна пройти після 23 лютого, тому що на цей день припадає день народження президента Віктора Ющенка, повідомляє ТСН.

"Напевно, було би не зовсім коректно робити це до дня народження чинного президента. Я думаю, що це буде чисто людський жест нового президента. Це моє бачення, а не якась офіційна дата", - зазначила депутат.

Водночас, колишній соратник Герман по Партії регіонів депутат Тарас Чорновіл припускає, що інавгурація новообраного президента відбудеться у березні.

"Щодо інавгурації, то, наскільки мені відомо, вже є певна попередня дата її проведення, Але її не оголошуватимуть, поки не вирішаться розгляди в судах. Нібито вона призначена на 15 березня. Іноземні посольства інформують, принаймні, саме про цю дату", - додав він.

Нагадаємо, 14 лютого Центральна виборча комісія офіційно оголосила лідера Партії регіонів Віктора Януковича переможцем виборів президента України.

Обговорити на форумі